Log på


Forbliv logget på


Jeg har glemt mit kodeord.


Delekalender.dk er en kalender, der gør det nemt for familier og venner at koordinere deres
tid sammen.


Skræddersy din egen kalender
Du kan lave din kalender lige præcis som du har brug for.. Bare opret dig og gå i gang. Det er nemt og hurtigt!

Se nogle eksempler her:

Familiekalender

Børn i to hjem

Vinklubben

Delebil

Vagtplan
Læs andres anbefalinger her
Opret dig gratis
 
Jeg har læst og
accepterer betingelserne

Du kan prøve delekalender.dk gratis i syv dage. Hvis kalenderen er noget for dig, kan du købe fri adgang for 1, 6 eller 12 måneder. Se priserne her.

Læs andres anbefalinger herHvad er Delekalender.dk
Delekalender.dk er lavet ud fra tanken om, at jo mere overblik man har over sin fritid, jo bedre kan man nyde den. Og når man så samtidig kan koordinere med sine nærmeste - over nettet - så de kan se planer og ændringer med det samme - så bliver det ikke nemmere. Delekalender er et suverænt værktøj for bl.a. sammenbragte familier, og vi er overbeviste om at der er mange, der kan få glæde af at dele deres kalender. Med deres ex, deres forældre, søskende, børn eller venner. Delekalender er også oplagt til de, der deler bil eller vagtplan.

For at blive medlem af Delekalender, skal man blot have en gyldig e-mail-adresse og oprette sig med et brugernavn. Herefter er det op til at dig at udbygge og forme kalenderen, så den fungerer optimalt for dig. Del din kalender med dem du er tæt på - man kan bruge sin kalender alene eller indenfor familien, men den er virkelig et fantastisk redskab at dele med andre.

Denne service udbydes af Delekalender.dk - CVR: 26451302 - Nørre Farimagsgade 76, 1364 København K - kontakt@delekalender.dk
Betaling kan foregå med Dankort. Alle priser er inklusiv moms.

Søgeord så folk nemmere kan finde delekalender.dk:
Kalender - Gratis kalender - Kalender 2011 - kalender med uger - kalender med helligdage - Gratis online kalender - kalender for familier med delebørn - skilsmissebørn - overblik - delekalender - kalender til vagtplaner for mindre firmaer - aftaler - fritid - kalender du kan dele med din ekskone/eksmand - planlæg din fritid - børnenes fritidsinteresser - kalender til venner der deler bil - kalender til vinklubben - online kalender for alle - kalender til at få styr på børnenes lektieplan - lektiekalender - aftalekalender - kalender på nettet - lav en kalender - nem online kalender

Om - Kontakt - Forretningsbetingelser - Priser
Copyright © 2008 delekalender.dk